• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
PersonbilarTransportbilarErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningar / KontaktuppgifterEuropcar Biluthyrning

Crafter med Volymaxskåp.

Crafter är en ny transportbil från grunden. Den är byggd med utgångspunkt från tusentals intervjuer med förare. Och vi har skapat en helt ny fabrik för att bygga den. Vi är mer än stolta över resultatet. En bil för föraren som dessutom bidrar till ditt företags ekonomi och minskar påverkan på miljön.

Våra påbyggnadsskåp har både design och konstruktionslösningar som är genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för att uppnå bästa påbyggnadsvikt och maximal lastförmåga. Oavsett om du vill skapa smart förvaring och optimera lastkapaciteten eller isolera din bil för till exempel kyltransporter kan vi hjälpa dig att utrusta fordonet.

<

1 / 3

>
Pris från
439 900 kr.
Leasing från
5 995 kr/månad.
Förbrukning från
10,10 l/100 km.
C02-utsläpp från
264 g/km.
*Volkswagen Företagsleasing: 36 mån (exkl moms), 6000 mil, 120 000 kr särskild leasingavgift, restvärde 47%, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2021). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Eventuella övermil samt onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller avtal.
<

1 / 2

>