• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarEuropcar BiluthyrningKarriär

Olika typer av serviceerbjudanden för att passa just din Volkswagen.

Är din bil mer än fyra år gammal? Kanske till och med mer än åtta år? Grattis! Då kan du nu boka Volkswagen Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Det är helt enkelt samma Originalservice som för nyare bilar. Skillnaden är att priset på både servicen och eventuella reparationer är rejält lägre om bilen är äldre än fyra år, och ännu lägre om den är äldre än åtta år. Olika typer av serviceerbjudanden, allt för att passa just din Volkswagen.

 ,

För alla milen med bilen.

 

Din Volkswagen vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos oss på Volkswagen Syd är den alltid i trygga händer hos experterna.

 

De vet vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv och vi har utvecklat reparation- och servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

 

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

 

Volkswagen Originalservice 4+

Volkswagen Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

 

Volkswagen Originalservice 8+

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

 

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodell 2015-2007 finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

 

Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!  

Volkswagen Basservice
1 895 kr
Boka Verkstadstid onlineMer om Volkswagenservice
Vid bokning av Originalservice, Originalservice 4+ eller Originalservice 8+, visas priset direkt vid onlinebokningen.
<

1 / 1

>