• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
Meny
PersonbilarTransportbilarVi köper din bilErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarEuropcar BiluthyrningKarriär

Delar med fördelar

Du vet väl att vi har sänkt priserna på service och reparationer för bilar av årsmodell 2019 eller äldre? Volkswagen Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Kvaliteten däremot tummar vi inte på. Vi monterar bara reservdelar som är tillverkade för just din Volkswagen.

 ,

Med Volkswagen Originaldelar kommer din Volkswagen fortsätta vara 100 procent Volkswagen. Precis som det var tänkt.

 

Volkswagen Originaldelar är specifikt utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel från Volkswagen håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din Volkswagen när den var ny. Det innebär att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, passform, säkerhet och prestanda.

 

Volkswagen Service och reparation. För alla milen med bilen.

 

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Med Volkswagen Originaldelar och en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. 

 

Volkswagen Originalservice 4+

Volkswagen Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

 

Volkswagen Originalservice 8+

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

 

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodell 2015-2007 finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

 

Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!  

<

1 / 2

>
Volkswagen Basservice
1 895 kr
Boka Verkstadstid onlineMer om Volkswagen Originaldelar
Vid bokning av Originalservice, Originalservice 4+ eller Originalservice 8+, visas priset direkt vid onlinebokningen.
<

1 / 2

>