• Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
  • Boka verkstadstid
  • Boka provkörning
PersonbilarTransportbilarErbjudandenPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningar / KontaktuppgifterEuropcar BiluthyrningKarriär och jobb

Volkswagen Basservice

Välj service med omsorg

 

Är din Volkswagen av 2012 års modell eller tidigare? Vi har gjort det enkelt och förmånligt för dig genom Volkswagen Basservice – ett serviceprogram i 12 punkter med 100 % Volkswagen-kvalitet. 

 

Priset är 1.895 kr, i det ingår också Vägassistans i ett helt år, en extra trygghet på vägen. Så välkommen med din bil till oss som är experterna på Volkswagen. Inte minst när det gäller servicen, som är viktig för att din bil ska fungera länge och problemfritt.  

 

Boka en Basservice så ingår allt detta:

Byte av motorolja

Motorns olja förlorar efter ett tag sin smörjande och kylande egenskaper vilket leder till onormalt högt slitage. Därför byter vi oljan.

Byte av oljefilter

För att oljereningen ska fungera byter vi oljefilter. På så sätt behåller den nya oljan sina goda egenskaper fram till nästa service.

Byte av luftfilter

Luftfiltret påverkar bilens effekt och bränsleförbrukning. För att motorn ska andas optimalt byter vi det.

Avläsning av felminne

Är bilen utrustad med felminne läser vi av det och, vid behov, informerar vi om ev. fel.

Kontroll av batteri

För att minimera startproblem kontrollerar vi batteriets syranivå. Vi fyller även på destillerat vatten vid behov.

Kontroll av avgassystem

För att undvika att bilavgaser tränger in i bilens kupé kontrollerar vi att avgassystemet inte läcker samt att klamrar och bussningar är i funktionsdugligt skick.

Kontroll av bromsrör och bromsledningar

För att bilens bromssystem ska fungera tillfredställande kontrollerar vi att inga läckage eller rostangrepp finns på bromsrör eller bromsledningar.

Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare

Läckage av bilens motor och växellådsolja kan vara brandfarligt men kan även orsaka skador på bilens drivlina om den läcker ut.

Kontroll av drivaxeldamasker

För att undvika att smuts tränger in och förstör drivaxelknutarna kontrollerar vi att drivaxeldamasken är fri från skador.

Kontroll av skick på däck samt mönsterdjup

Däckens skick är avgörande för bilens väghållning och bromssträcka. För att din bil ska vara trafiksäker kontrollerar vi däckens skick och mönsterdjup.

Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor

Bromsbelägg och bromsskivor är vitala delar för bilens bromsförmåga. Vi kontrollerar bromsbeläggens tjocklek samt bromsskivornas kondition.

Kontroll av yttre belysning

Vi kontrollerar belysning, avläser felminne samt nollställer serviceindikering.

Vi bjuder på Vägassistansförsäkring i ett år utan självrisk.

Gäller i hela Sverige utan milbegränsning, värde ca 500 kr. Vägassistans innebär att du får hjälp på plats om du får driftstopp, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring journummer 077-11 11 512 så får du all den hjälp du behöver.

Vi kontrollerar alltid efter tekniska uppdateringar för just din bilmodell när vi gör en Volkswagen Basservice. Glöm inte att fråga efter våra specialpriser på tilläggsarbeten när du bokar din Basservice. Vi garanterar bra priser som tål att jämföras!

Vi byter även vindrutor och lagar stenskott. Alltid originaldelar vid service och reparation.

Välkommen att boka tid redan i dag!

Volkswagen Basservice
1 895 kr
Boka BasserviceKontakta oss
Erbjudandet gäller bilar med modellår 1985-2012.